Kine K

Bij de korten en de langen

Wie is wie?
Karsten kine-K

Karsten De Koster

Karsten studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met als optie sportkinesitherapie. 

Binnen de kinesitherapie en ons team probeert Karsten zich toe te leggen op sporttraumata en orthopedische revalidatie. Vooral dat deel van de kiné is de laatste jaren Karstens passie geworden. Dit zien we o.a. aan het publiek in de praktijk en eerdere stageplaatsen waaronder het Belgische nationale hockeyteam, kinesitherapeut Beuckelaers, kinesitherapeut Dorothée Gaeremynck en RSC Anderlecht. Bij deze laatste stageplaats is Karsten inmiddels blijven hangen en is hij actief als kinesitherapeut bij de jeugd van RSC Anderlecht. 

De laatste jaren werden echter ook andere vaardigheden bijgewerkt. Zo wordt er binnen de praktijk met shockwave-therapie gewerkt, worden patiënten met BPPV behandeld en verdiepte Karsten zich in manuele (bv. Mulligan) en neurologische technieken zoals “sliding en tensioning van zenuwen”. 

Voorts willen we ook onze revalidatieskills op punt houden door middel van permanente bijscholing.

Maarten kine-K

Maarten Pierreux

Maarten studeerde ook af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie van de VUB. 

Maarten is als voetballer en aanvoerder actief bij SK Pepingen Halle B. Hij voelt zich super in de oefenzaal en is sterk in het aanbieden van oefeningen.